Kontakta oss

VI HAR JOUR DYGNET RUNT!

Kristianstad
044-780 19 50

Växjö
0470-73 85 00

Hässleholm
0451-82 077

 

Intervju med Stefan Olsson

Stefan Olsson har jobbat på Malmberg Miljöhantering i 20 år. Idag arbetar han som en av fyra driftledare, med huvudansvar för torrsugning och hantering/tillsyn av oljeavskiljare. Driftledningen av torrsugning innebär planering av två stycken enheter som utför uppdrag inom exempelvis byggbranschen. Tillsyn av oljeavskiljare gäller 5-årskontroller, 6-månaderskontroller samt provtagning.

Vad han framförallt gillar med sitt jobb är kundkontakten, att ge kunden den information eller den tjänst som önskas och att se en kund nöjd.

För 20 år sedan när han började jobba på Malmberg Miljöhantering körde han torrsugare tillsammans med Thomas Nyström. För fyra år sedan klev han in på kontoret och påbörjade arbetet som driftledare.

Enligt Stefan är Malmberg Miljöhanterings styrkor utan tvekan kompetensen och erfarenheten. ”Vi har en vagnpark som hela tiden utvecklas”, berättar han. ”Nya tekniker i kombination med operatörer som gör ett fantastiskt jobb”. Vidare lyfter han fram balansen mellan ungdomlig entusiasm och erfarenheten som ytterligare en framgångsfaktor.

Han avslutar med att berätta om hur han ser på framtiden för Malmberg Miljöhantering:

”Som marknadsledande inom vårt område gäller det att hela tiden hänga med i utvecklingen gällande nya tekniker, arbetsmiljö och så vidare. Denna branschen kommer alltid att finnas för samhället, det gäller att hela tiden finnas där för våra kunder - stora som små”.