Chaufför/Operatör

Ort: Kristianstad/Glimåkra

Varaktighet: Tillsvidare

Norva24 Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer på tillsvidareanställning med placering i Kristianstad eller Glimåkra.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu chaufförer/operatörer till våra olika tjänster, slamsugningsbilar, spolbilar och vacuum- torrsugningsbilar (Jumbo). Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 25 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Öllsjö utanför Kristianstad (huvudkontor) och i Växjö.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.

Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Har du frågor angående tjänsten kontakta – VD, Mikael Persson telefon: 044-780 19 51 eller e-mail: mikael.persson@norva24.se.

Ansökan skickas till mikael.persson@norva24.se – urval sker löpande. Märk din ansökan med ”Chaufför/Operatör Tillsvidare”. Välkommen med din ansökan!

Fler lediga tjänster