Chaufför/operatör slamsugningsbil/spolbil

Ort: Kristianstad

Omfattning: Heltid

Om jobbet

Norva24 Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Kunskap, kreativitet och hög servicegrad är grundläggande för allt vi gör

Chaufförer/Operatörer

Norva24 Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer till våra olika tjänster på slamsugningsbilar och spolbilar med placering i Kristianstad

Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 25 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är östra Skåne, västra Blekinge samt Kronobergs län.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Kristianstad och Glimåkra.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande. Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Kvalifikationer

Körkort

Krav

  • B, C

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Estrids väg 4
291 66 Kristianstad

Sök jobbet

Ansök senast 29 september. Ange referens Chaufför/Operatör Kristianstad i din ansökan.

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till
kim.rosendal@norva24.se

Kontakt