Operatör slamsugningsbil/spolbil – Emmaboda

Ort: Emmaboda

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Ort: EmmabodaKorta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Om jobbet

Norva24 Miljöhantering är ett innovativt miljö- arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Kunskap, kreativitet och hög servicegrad är grundläggande för allt vi gör.

Chaufförer/Operatörer

Norva24 Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer till våra olika tjänster på slamsugningsbilar och spolbilar med placering i Emmaboda.

Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 25 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är i Kronobergs län, östra Skåne samt i västra Blekinge.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Kristianstad och Glimåkra samt inom kort med lokal i Emmaboda.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande. Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Har du frågor ang. tjänsten, kontakta Driftledare, Kim Rosendal tfn: 0766-39 59 52 eller e-mail: kim.rosendal@norva24.se

Om anställningen

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Estrids väg 4
291 66 Kristianstad
(adress till lokal i Emmaboda presenteras inom kort)

Sök jobbet
Ansök senast XX juni. 
Ange referens Chaufför/Operatör Emmaboda i din ansökan.

Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
kim.rosendal@norva24.se

Kontakt