Rörinspektion och filmning

Till våra företagskunder och privatkunder erbjuder vi rörinspektionstjänster med syfte att ingående ta reda på ledningarnas status. Med högkvalitativ utrustning och utbildad samt certifierad personal filmar vårt rörinspektionsteam ledningarna för att upptäcka eventuella fel och brister. Filmning kan även göras för att lokalisera vart ledningarna går, vilket är praktiskt om ett rör behöver grävas upp. Rörinspektion verkar proaktivt och bidrar till att spara både tid, arbete och pengar.

Självklart lämnar vi alltid dokumentation i form av protokoll och kopia på filmen. Ytterligare exempel på uppdrag: besiktning av nyproduktion eller garantibesiktning samt profilmätning för att se hur mycket ledningen lutar.

Vi erbjuder även rörinspektionstjänster till våra privatkunder och erbjuder anpassad utrustning och utförande av tjänsten som passar även dessa mindre typer av uppdrag.

Mer om Rörinspektion och filmning

Så här går det till

Filmning av rör innebär att röret filmas med en speciell kamera utrustad med en ljuskälla. Kamerahuvudet kommunicerar med huvudenheten via en fiberoptisk kabel. Genom utrustningen levereras en klar bild över vad som är problemet i avloppsröret.

Själva filmen sparas sedan för att överlämnas till kunden. En rörfilmning är ett perfekt verktyg för den som överväger renovering av rörsystemet eller som ett verktyg vid besiktning kopplat till ett husköp eller en husförsäljning, Alternativt används filmbussen för att hitta orsaken till ett speciellt problem, till exempel återkommande stopp i avloppet eller misstänkt läcka i röret. 

Fler tjänster

Bli kontaktad