Operatörer Spol-, Slam- och Torrsugningsbilar

Ort: Glimåkra

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Körkort

Krav
– C, CE

Vi har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker chaufförer/operatörer till våra tjänster på slam-, spol- och torrsugningsbilar med placering i Glimåkra.

Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Du ingår i ett team på cirka 35 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är östra Skåne, västra Blekinge samt Kronobergs län.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Kristianstad och Glimåkra.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande. Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Har du frågor ang. tjänsten, kontakta Driftledare, Kim Rosendal tfn:0766-395952 eller e-mail: kim.rosendal@norva24.se

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Hittarpsvägen 3
289 47 GLIMÅKRA

Kontakt

Sök jobbet

Ansök senast 27 april. Ange referens Operatör Kristianstad i din ansökan.

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till
kim.rosendal@norva24.se